AktiviteterUtbudet av aktiviteter i Swedish Lapland är häpnadsväckande.  Här kan du som besökare eller konferensgäst uppleva allt från växtfärgning, rockstjärna för en dag eller varför inte en spännande forsränningstur i någon av våra otämjda forsar?

Mer än 20 års letande har gett oss en ovärderlig kunskap om alla små och stora upplevelser man kan göra. För att visa på den oerhörda bredden började vi därför 1997 att producera vad vi föredrar att kalla ”Må Gott paketen”.

Må gott paketen produceras och uppdateras årligen under april månad. Är de något du saknar eller vill du ha fler förslag så får du gärna skriva ett mejl så sätter vi igång det kreativa arbete vi älskar mest av allt, att skapa upplevelser som gästen aldrig glömmer!

Må-Gott paket för kundträffen, sommarfesten eller avslutningen med kollegorna!
Må Gott kan betyda så mycket, vara så totalt komplext eller som vi föredrar i Swedish Lapland, så enkelt och njutningsbart. Årets upplaga av Må Gott paketen har en härlig blandning av guldkorn från länets alla hörn. Vi har nu dessutom kategoriserat dom för att du lättare ska hitta det du söker. Nedan finner ni delar av vårt utbud.

Må-Gott aktiviteter i tiden, 2017.
Våra Må-Gott paket har funnits sedan 1997. Över åren har vi alltid haft 50-60 stycken olika paket som vi sätter ihop för att passa dig som kund. Många av våra paket finns givetvis kvar. I år har vi valt att kalla dem vi sålt mest över alla år som Favoriter.

Nyhet 2017, Altappen.
Altapen är ett underbart fint skärgårdsställe. I många år har det varit utan arrendator. På Altappen och dess mysiga skärgårdsstuga är det lätt att få den riktiga skärgårdskänslan. Besök gärna det lilla museumet och sätt er till bords för en härlig fiskmiddag. Buss t/r från Luleå, båttransfer och middag ingår.
Pris per person från: 750 kr

Nyhet 2017, Getronosan
Getronosan vid Råne älven har fått nya ägare och en upprustning. Anläggningen ligger “paradisiskt” placerad vid Råneälven. Den toppupprustade anläggningen har bastu med utiskt över älven och ligger i ett område som har en magiskt fin tallhed. Aktiviteter av alla slag kan ordnas här. Även yogapass och andra mindre fartfyllda aktiviteter passer bra här. Middagen avnjutes i den topprenoverade stugan och passar de mindre grupperna upp till 10 personer.
Pris per person från: begär offert.

Strömholmen Boden.
Mitt I Luleå Älv 5 minuter utanför Boden ligger Strömholmen. En bedårande liten holme mitt i älven. Här finns en mysig stuga lämplig för konferens och övernattning som går att lägga till detta paket. Grundpaketet innefattar transport ut till ön där ni är helt för er själva, bastu och balja samt middag. Guiderna servar er och lagar maten och ser till att allt är till belåtenhet. Bastu och balja med utsikt over Luleå Älv. Grundpaketet innefattar buffetmiddag 3-r, bastu & balja kostar vid min 6 personer.
Pris per person från: 1195 kr

Roadhouse
Roadhouse är en helt nyrenoverad anläggning på väg ut mot Kallax. Trevlig lokal med scen och ljus förberett för ett band till sommarfesten. Erbjuder olika aktiviteter som mångkamp, paintball, prickskytte, bastu, DJ eller trubadur. Dessutom fin lounge att sitta i varma försommarkvällar. Ett paket med paintball och fläskfilébuffé med efterrätt är grundpaketet. Mer bollar, bastu, DJ, trubadur samt Roadhouse mycket goda hemgjorda American Burger kan läggas till bl.a.
Pris per person från: offert.

Gäddfiske, den svenska krokodilen
Gäddfiske i Råne Älv med proffsguide. Gäddan leker under senare delen av maj månad. Efter leken på grundvatten områdena så är den hungrig och ganska aggresiv. Under denna period är det relativt enkelt att komma i kontakt med gäddan. Detta paket inkluderar guide, fiskekort, urtustning och en trevlig soppmiddag vid älven.
Pris per person från: 1395 kr

Matlagning med proffskock på Kaptensgården
Våra guider välkomnar er vid kyrkan för att sedan leda er genom Kyrkbyns snirklande historiska gränder. Väl på Kaptensgården presenterar våra erfarna kockar kvällens aktivitet, varje lag ska på glödande grillar, i fäders spår tillaga en råvarukorg med det bästa från norrbotten, sik, och lax från älvarna, fågel, ren och älg från skogarna samt bär och kryddor från växtriket. Allt ska sedan presenteras på en gemensam buffé som avnjuts av alla. Kockarna hjälper och stöttar under hela aktiviteten.
Köket lägger ett strå till stacken med en avslutande dessert.
Aktiviteten finns i två olika prisklasser

895 kr Innehåller delikatesser som ren, entrecote och ostronskivling. Västerbottenost och hjortron samt mycket annat från norrbottens matvärld.

1195 kr Innehåller gudomliga råvaror som älg, ren, tjäder. Lax, sik och löjrom. Kvällen avslutas med en dessert på åkerbär.

Löjtnantsbostället Andholmen, Råneå
Andholmen är en halvö, som på båda sidor omsluts av den vackra och här stillsamt flytande Råneälven. Platsen är mycket naturskönt belägen intill Råneå och är en utmärkt anläggning för aktivitetsarrangemang, konferenser, arbetsplatsträffar och utbildningar.
Enligt byahandlingar, ”Löjtnantsbostället” som inköptes år 1768 av livkompaniet. Före det ägdes hemmanet av länsmannen Hans Forsman, Jöns Forsman och Erik Sundholm från år 1720. Bostället har varit militär bostad, bla åt chefen för Råneåkompaniet. Den sista militären på Andholmen var en N.H Ridderstråle, 1856 till 1876. Huset är nu K-märkt. Brödbakning:
En brödbakningsaktivitet utöver det vanliga, varje lag ska tillsammans över glödande eld tillaga mjuk klådda. I aktiviteten ingår allt från att göra eld, tillaga degen samt att grädda brödet på murrika. Sedan väntar avsmakning med lagrade norrländska ostar. Aktiviteten utförs utomhus, under tak om regnigt väder. Middag:
Pocherat vaktelägg med Kalixlöjrom, vispad gräslöksgräddfil och rostat örtbröd ,Grillad ugnsbakad kalvytterfilé. Serveras med rostad potatis, morot och vårlök samt en gräddig sky med kalvinnanlår, rökt fläsk och shitakesvamp samt Valhronachokladtryffel
Pris per person från: offert.

Matlagningskurs på Hemmagastronomi
Kvällen börjar med små delikatesser & champagne samt receptgenomgång. Därefter lagar vi tillsammans en fyrarättersmiddag med hjälp av en professionell kock i Hemmagastronomis fullt utrustade matstudio i Luleås norra hamn. Ni får lära er kock hemligheter, förberedelser, hantering och upplägg.
Ni delas upp i 3 olika lag, förrätt, varmrätt och dessert Under upplevelsen får ni recept, och varsitt kockförkläde. Tillslut kommer den bästa biten; att avnjuta allt gott vi lagat tillsammans. En garanterad rolig och lärorik kväll i gastronomins tecken. I kursen ingår: Delikatesser & Champagne, Kvällens recept, Handledning av en professionell kock i exklusiv lokal endast för ert sällskap samt en Tre-rätters gastronomisk middag
Pris per person från: 1 195 kr/p, vinpaket fr 395 kr/p.

Kryssning med MS Laponia
Direkt från NA Hamnen i Luleå kan ni med MS Laponia avgå för en middagskryssning. Ni börjar med en välkomstdrink på soldäck alltmedan ni stävar ut i vår skärgård. Vi dukar upp en skärgårds buffé som ni avnjuter medan ni kryssar runt i vår skärgård under tre timmar.
Pris per person från: 720 kr.

Skärgårdsmiddag på Klubbvikens Havsbad
Turbåten hämtar er i S:a Hamn på eftermiddagen/kvällen. Ombord på båten tas ni emot av
våra guider. Båtturen går sedan ut mot Sandön och Klubbvikens Havsbad där vi förberett för en mysig middag. Båtresan varar ca 45 minuter. Vid ankomst väntar middag eller som tillval en rolig aktivitet innan middagen dukas upp inne i den ljusa och fräscha restaurangen.
Middagen består av en grillbuffé. Efter middagen vänder båten åter mot Luleå i slutet av kvällen.
Gruppstorlek: 10-100 personer . Pris per person från: begär offert.

Brändön pärlan vid havet med matlagningsaktivitet i vildmarksmiljö
Brändön ligger vackert vid havet. En perfekt plats för en sommaravslutning. Tillsammans med vår vildmarksguide lagar ni till en läcker och avpassad 3-rätters måltid med inslag av typiska Norrbottniska råvaror. Middagen tillagas i/vid vår jättekåta över öppen eld och på våra grillar. En härlig avslutning på en arbetsdag eller kombinerat med någon av våra samarbetsaktiviteter. Vår personal serverar dryck och sköter avdukning mm.
Pris per person från:        begär offert.

Brändöaktiviteter med middag

Välj en av dessa aktiviteter med middag:

Uppdraget. Till att börja med delas ni in i grupper där varje grupp får en ryggsäck. Den är packad med
utrustning, frågor och problem mm som under en dryg timme ska lösas och sedan tillsammans redovisas och bedömas av oss och de övriga grupperna. Både praktiska och teoretiska uppgifter finns och dessa sätter stor vikt vid kreativitet, samarbete och initiativförmåga inom gruppen. Satsa på svåra uppgifter och höga poäng eller säkra kort? Vem är gruppens praktiker? Vem fixar svaret på geografifrågan? Fördela och prioritera uppgifterna och var effektiv!

Lagtävlingar på Brändövis. Stafetter, precisionstävlingar och samarbetsövningar. En utveckling av
den klassiska 5-kampen, uppbyggd runt samarbete. På vår härliga strandtomt leker och genomför ni
sedan strandaktivteter i lagform på ”Brändövis”. Bland utbudet av lekar kan nämnas: stafetter,
precisionstävlingar och en hel del samarbetsövningar. Ni pausar i vår jättekåta och snackar taktik inom
och mellan lagen. Utmana varandra och se vem som är gruppens mästare!

Efter aktiviteten väntar lite fri tid och därefter en tvårättersmiddag i vår mysiga torrfururestaurang eller runt elden i vår jättetältkåta vid stranden. Middagen tillagas på grillar och över öppen eld vid/i kåtan. Middagen kan också göras delvis ”interaktiv” då deltagarna i grupper eller individuellt kan grilla sin egen köttbit, medan allt annat är förberett och uppdukat. Det brukar vara ett trevligt inslag som lättar upp stämningen än mer.

Roadhouse
Nyrenoverade och delsvis helt nya anläggningen erbjuder härliga aktivtetspaket. Paintball eller fem-kamp med bastu och badbalja med deras mycket goda American Burger som är helt hemlagad och grillad. Alternativt njuter ni av deras BBQ, oxfilé buffe som kostar 100 kr mer per person.

Pris per person från: begär offert

Mat & Dryck

Sommarmeny på underbara Cg´s eller BBB
I Luleå har vi fått alltfler restauranger som serverar matkonst. Cg´s är en av dessa och under ledning av kreativa köksmästaren och den kunniga personalen får du har en upplevelse för alla sinnen. En tre-rätters sommarmeny på Cg´s där matkonst står i fokus. Vill ni njuta av kluckande vågor och solens värmande strålar kan ni välja att dinera på BBB.
Pris per person från: 560 kr.

Vinprovning Kaptensgården
Låt sinnena vandra iväg i en genuin vinprovning av 4 sorters vin.
Här finns plats för många smaker och en garanterad stund av njutning. 3-rätters middag avslutar aftonen.
Pris per person från: 850 kr

Norrbottnisk Tapasbuffé på Kaptensgården
Kaptensgården presenterar en plockmatsbuffé med sommartema hemgjorda produkter av bästa från norrbotten som tex. kallrökt tjäder, vaktelägg med löjrom, gravad sik, grillat lamm och färskpotatis. Kan kombineras med vinprovning. I priset ingår buss Luleå – Gammelstad t&r.
Pris per person från: 850 kr

Häst och Vagn med Forntida mat i Kokgrop
Våra guider möter upp med häst och vagn, tillsammans kuskar vi fram genom Gammelstads historiska gränder. Historikern Magnus Sjögren visar matlagningskonstens första steg, att laga mat i kokgrop. Det är en upplevelse i sig att höra Magnus berätta samtidigt som han låter alla smaka. Efter mingel är det påstigning igen och vi åker till Kaptensgården för att avnjuta en Norrbottnisk gourmetmiddag.
Pris per person från: på offert.

Vett & Etikett
Ta tillfället i akt och utbilda er och kollegorna i Vett & Etikett. Utbildningen genomförs under 3 tim och varvas med teori och praktik och avslutas med en vinprovning. Paketet är skapat i syfte att ge en så bred bild som möjligt på relativt begränsad tid. Det går naturligtvis att minska eller öka olika block i förhållande till vilket behov som finns. Inkluderar 2-rätters middag.
Pris per person från: på offert.

Uppdrag Köket vid Melderstein
Matlagningsaktivitet med 3-rättersmiddag. Då ingår även ett glas bubbel som starter.
Deltagarna får en matkasse och ska själva göra en meny, laga till maten, duka snyggt med linnedukar och linneservetter. Matlagningen leds av vår kock som ger tips och råd.
En uppskattad aktivitet som stärker lagandan samtidigt som det är en trevlig social samvaro.
I priset ingår buss Luleå – Melderstein tor.
Pris per person från: 925 kr.


Avkoppling och god mat vid Meldersteins Herrgård

Koppla av i bastu och badbalja och avnjut sedan en härlig 3-rätters middag som serveras i Herrgårdens vackra matsal, med vita linnedukar och kristallkronor i taket. I paketet ingår buss t&r Luleå – Melderstein.
Pris per person: 1095 kr.

Matlagningsaktivitet i vildmarksmiljö
Tillsammans med vår vildmarksguide lagar ni till en läcker och avpassad 3-rätters
måltid med inslag av typiska Norrbottniska råvaror. Middagen tillagas i/vid vår jättekåta över öppen eld och på våra grillar. En härlig avslutning på en arbetsdag eller kombinerat med någon av våra samarbetsaktiviteter. Vår personal serverar dryck och sköter avdukning mm.
Pris per person från: 790 kr/person.

Dagskonferens i den anrika gården Löjtnantsbostället med middag och brödbakningsaktivitet
Samma som ovan men heldag med två fikan, lunch och middag samt aktiviteten. En underbar heldag i ett underbart område. Går också att lägga till logi eller ta med fiskespöt för att prova lyckan efter gammelgäddan i Råneå älv.
Pris per person från: begär offert.

Ralph Lundstengården sommarmiddag
En härlig sommarmiddag med tre-rätter dukas upp i vackra Raplh Lundstengården.
Gården ligger vackert och är en fins plats för en sommarmiddag av hög gastronomisk klass.
Pris per person från: begär offert.

Restaurang Kallkällan Sörbyn
I Sörbyns restaurang tillagas gastronomiska läckerheter. Här med utsikt över Vitträsket bjudes det på en underbar försommarmiljö. Vittäsket håller ett fint bestånd av röding I det krsitallklara vattnet. Ni kan också välja till aktiviteter som korvgrillning i renoverade Gerdas fårhus eller GPS-jakten.
Paket med middag 3-rätters och fiskeaktivitet eller gps-aktivitet är grundpaketet. Men ni kan välja till bastu och exkludera aktiviteter om ni önskar.
Pris per person från: begär offert.

Rom & choklad provning med middag
Möt Erik Grödahl från Piteå och låt honom guida er genom en härlig provning av Rom & choklad. Ni provar fyra sorters rom och avslutar med 3-rätters middag på Kaptensgården.
Pris per person från: begär offert

Äventyr & Naturupplevelser

Drifting och fiske i harrens rike
Tillsammans med Arctic Charter som möter upp i Arvidsjaur beger ni er till Lutton, detta sägesomspunna harrvatten. Med gummitbåtar färdas ni nedströms Pite Älv. Ni fiskar er nedströms over magiska fiskevatten och underbart vacker natur. Natten tillbringas i kåtor med hög standard. Måltider och utrustning ingår. Ni tar med egna kläder och så startar ett dygns äventyr, lunch till lunch.
Pris per person från: 4 500 kr

Gruppaktiviteter på Ebbenjarka
Ett paket med roliga utomhusaktiviteter där ni i lag får tävla mot varandra och avnjuta en härlig middag inne i Ebbenjarkas träkåta. Ett härligt paket!
Pris per person från: begär offert

HAVSKAJAK DAGSTUR – STORA LAPPTRÄSKET RÅNE ÄLVDAL
CreActives guider välkomnar er vid lappträsket. Vi paddlar ut stabila havskajaker på Lappträsket och upp i livasälvdeltat. Strandhugg, lunch och på Stora ön. På eftermiddagen paddlar vi tillbaka till Lappträsket där vi avslutar dagen. 
Pris från:  begär offert. Min 8p.
Ingår: Professionell guide m säkerhetsutrustning, Kajak, flytväst, paddel . Lunch samt snacks och dryck.
Medtages: torrt ombyte underkläder alt. badklädsel, handduk, gott och friskt äventyrs humör.
Tidsåtgång: 6 -8 tim
Distans: 10km

KANOTPADDLING & BÄVERSPANING
Creactives guider hälsar er välkomna vid Råne Älv i Gunnarsbyn. Vi beger oss ut med stabila kanoter på älvens lugnare delar där vi får komma nära bävrar och andra djur längs älvstranden. Vi stoppar för vildmarksfika runt lägerelden.
Pris från: begär offert, min 8 p.
Ingår: Professionella guider, gummikanot, flytväst , fika, försäkring.
Medtages: Oömma kläder, regnställ gott och friskt äventyrs humör.

CREACTIVE MOUNTAINBIKE – CROSS COUNTRY
Vi provar  på  spännande och  utmanade Mtb-cykling med guide i det vackra vildmarksområdet kring Råne älvdal. Vi cyklar efter natursköna stigar i orörd skog. Teknik, balans, spänning i kombination med riktiga natur upplevelser! Vi stoppar för fika runt lägerelden. 
Pris från: begär offert. ( min 8 pers)
Priset inkluderar: Guide,hjälm MTB, vildmarksfika. Medtages: ,oöm fritidsklädsel, tränings eller trekkingskor, regnkläder.

CREACTIVE FORSRÄNNING RÅNE ÄLV / RÖRÅN
Creactives guider hälsar er välkomna vid Råne Älv Vi utrustar samtliga med nödvändig utrustning för dagens paddel äventyr (hjälm och flytväst, Våtdräkt, våtskor Vi gör en  säkerhets instruktion innan vi börjar forsränningen. Beroende på vattenstånd använder vi  5 eller 9 manna båtar. Forsarna vi paddlar kommer att ligga i forsklass II –III vilket betyder forsar med, stående vågor. Garanterat blött och härliga adrenalinkickar utlovas! Efter halva turen gör vi ett strandhugg för vildmarksfika runt elden. 
Tidsåtgång ca 3-4 tim med rejäl vildmarksfika
Pris från: begär offert (min 8 personer)
Ingår: Professionella guider, forsutrustning , lunch, försäkring.
Medtages: torrt ombyte underkläder alt. badklädsel, handduk, gott och friskt äventyrs humör.

CREACTIVE HOT DOG – FORSPADDLING I GUMMIKANOT 
Creactives guider hälsar er välkomna vid Råne Älv / Rörån. Vi utrustar samtliga med nödvändig utrustning för dagens paddel äventyr (hjälm och flytväst, Våtdräkt, våtskor . Vi gör en paddel och säkerhets instruktion  innan vi bemannar våra gummikanoter ( 2 pers/ Båt). Efter ni lärt er manövrera kanoterna kör vi i stora forsen några vändor alternativt en längre älvsträcka beroende på vattenstånd. Forsen vi paddlar kommer att ligga i forsklass II –IV vilket betyder forsar med, stående vågor och utan större skaderisk för simmande person. Gummikanoterna är den garanterat roligaste formen av forsupplevelse! Garanterat blött och härliga adrenalinkickar utlovas! Avbrott för paddlingen med vildmarksfika vid strandkanten! Guide med Säkerhetskajak finns hela tiden I vattnet under aktiviteten.
Tidsåtgång ca 5 tim 
Pris från: begär offert (min 8 personer)
Ingår: Professionella guider, gummikanot, forsutrustning,fika, försäkring.
Medtages: torrt ombyte underkläder alt. badklädsel, handduk, gott och friskt äventyrs humör.
Ingår: Professionella guider, gummikanot, fiskeutrustning,fika,.
Medtages: gummistövlar,  regnställ gott och friskt äventyrs humör.

Havsöringsfiske i Boden med proffsguide.
Fiska havsöring i Luleå Älv med profsguide och på privat sträcka av älven. På våren, särskilt i maj månad är det gott om havsöring i älven. Häng med på ett fiske där utrustning, fiskekort, guide och en trevlig älvmiddag tillagas i vindskydd over öppen eld. Dessutom chans att få övervintrande lax, men en silverblank havsöring är en underbar fisk! Middag i fin stuga för mindre sällskap vid stranden. 2-r middag ingår.
Pris per person från: 1 600 kr/p

FORSPADDLING HELDAG MED VILDMARKSMYS OCH ÖVERNATTNING PÅ CAMP GETRONOSAN
Creactives guider hälsar er välkomna vid Råne Älv Alt. Kamlunge forsarna I Kalix älv beroende på vattenstånd.
Vi utrustar samtliga med nödvändig utrustning för dagens paddel äventyr (hjälm och flytväst, Våtdräkt, våtskor ).
Vi gör en timmes paddel och säkerhets instruktion  och forssimning innan vi bemannar våra gummikanoter ( 2 pers/ Båt). Efter ni lärt er manövrera kanoterna kör vi i stora forsen några vändor ( Kamlunge) alt. Kör vi en  längre sträck a på Råneälven.
Forsarna vi paddlar kommer att ligga i forsklass II –IV vilket betyder forsar med, stående vågor och utan större skaderisk för simmande person.
Gummikanoterna är den garanterat roligaste formen av forsupplevelse!
Garanterat blött och härliga adrenalinkickar utlovas! Avbrott för paddlingen med härlig vildmarkslunch vid strandkanten! Guide med Säkerhetskajak finns hela tiden I vattnet under aktiviteten.
Efter forsäventyret beger vi oss till  Camp  Getronossan  där ni installerar er i en 6 + 8 bäddstuga. Trerättersmiddag baserad på råvaror från älvskogen serveras i storstugan .
Efter middagen står den vedeldade bastun och Hot tuben till ert förfogande. 
Övernattning i stugorna i sängar med linne.
Frukostbuffe serveras i storstugan på morgonen.
Pris från: offert.

Busiga aktiviteter Marieberg
Mariebergs Viltfarm har de senaste åren investerat mer i olika aktiviteter. Anläggningen som ligger naturskönt vid Kalixälven erbjuder en underbar miljö. Häng med och busa i hägnet bland strövande kronhjortar! Kanske du får chansen att prova en stridsvagn!?
Pris per person från: begär offert

Samekultur med middag
Avnjut en tvårättersmiddag i samisk miljö med familjen Rokka som berättar skrönor och historier om den samiska kulturen och året med renarna. I priset ingår tvårättersmiddag hos samen Ola Rokka,
del i dubbelrum på Grand Arctic Hotel, frukost samt tillgång till relax avdelning med bastu och bubbelpool.
Pris på offert

Avkoppling

Spa and beyond
Spa-behandlinar utförde av ett proffs som är mobil. Kan komma till ert företag eller till en plats där vi hyr bastu och hot-tube för er i mysig miljö. Detta paket är I Brändöns sköna bastu och ute hot-tubes. Finns flera behandlingar SPA Ritual där ni under guidning får lägga ansiktsbehandling samt fotmassage på er själva. Finns även rakning med rak-kniv och hudens hälsa att välja på.
Pris per person från: begär offert

Furunäsets Spa DeLuxe
För er som önskar lugn & ro erbjuder Furunäset er en vistelse med det lilla extra. Vid ankomst finner ni förfriskningar på rummet. Gå sen ner till deras spa och få en härlig 25 min behandling. Fri tillgång till relaxen under hela vistelsen. Middagen avnjuter ni sedan i deras vackra restaurang Doktorsvillan, 2-rätters middag ingår. Sov ut i sköna sängar och starta dagen med en härlig frukostbuffé.
Pris på offert

Flygupplevelser över Norrbotten
Innan kvällens enorma flygtur börjar vi med en middag i Luleå. Sedan ger sig sällskapet upp över skog, berg och fjäll. Kvällen ger Er alla chansen att njuta av den absolut bästa naturen i Europa. Är vädret fint går att flyga för Akste och in i Rapadalen. En perfekt upplevelse för en liten grupp (6-12 pers) som vill njuta av något totalt unikt! Ett paket med en timmes flygning och buffé middag i Luleå.
Pris på offert

Bastuflottfärd i Luleå skärgård
Bastuflotten hämtar er från Södra Hamn och tar er ut till Stensborg, där vi njuter av ett härligt bastubad, dopp i vattnet och sedan en god middag. Paketet inkluderar handukar, bastubad, middag och transport
Pris per person från: begär offert

Furufjärdens Gästgård
Välkommen till pärlan vid havet. Anläggningen är exklusivt bokad för er grupp. Vid ankomsten väntar en guidad skogspromenad, aktiviteter och en härlig middag, ni väljer själv om ni vill äta i det fria eller i restaurangen. Efter middagen kan ni njuta av bastun vid havet. Boende ingår!
Pris på offert

Afton i välbefinnandets tecken på Viltfarmen
Vi samlas på Viltfarmens relaxavdelning, en mysig brasa brinner och en härlig uppiggande fruktdrink serveras. Den vedeldade bastun är varm och luktar gott av aromatiska välgörande oljor. Er massageterapeut möter upp och förklarar filosofin bakom energimassagen. Ni bastar, får massage och umgås. Efter ett dopp i älven smakar det gott med buffén som dukas upp i relaxen eller viltkrogen. Kan givetvis kombineras med boende.
Pris per person från: begär offert

Flugfiske
Flugfiske i ström, sjö eller en ren kastkurs med middag på trevlig plats. Vår instruktör med över 30 års erfarenhet tar er som redan kan kasta med flugspö på en fiskeresa över kvällen. Middag serveras i det fria och guiden ger dessutom en mängd goda tips. Alternativt blir det en kastkurs i goda vänners lag med efterföljande middag! Gruppstorlek: 4-7 personer. Pris: från 1 600 kr/p.

Lekar & Tävlingar

Advanced driving med proffs-instruktör
Välkommen till Boden och en aktiv körövning! Vi delar in er så att två personer delar på en ny modern bil. Ni kommer sedan under ledning av en rallyförare få instruktioner i att hantera bilen under bromsning. Det är inte många som provat att bromsa så hårt att bromssystemen på moderna bilar får jobba. Det blir också undanmanöver och slalomkörning under ledning av instruktören. Kan kombineras med lunch eller middag i Boden eller Luleå. Pris per person från: offert.

CREACTIVE TEAM AKTIVITET
I vår team aktivitet sätter vi deltagarna på prov som grupp. Övningarna har en praktisk/pedagogisk inriktning och ställer stora krav på gruppens inbördes kommunikation, tillit, kreativitet och samarbetsförmåga. Allt detta kommer till sin rätt när det gäller att få grupper att fungera bättre och mer effektivt tillsammans. Att man sen har väldigt roligt och får möta varandra i nya utmaningar utanför arbetets ramar är aldrig fel. Varm dryck ingår. Tidsåtgång ca 2,5  tim ( 5 övningar).
Pris per person från: begär offert.

Naturvandring med fotoproffs.
Följ med fotografen Fredrik Broman på en naturvandring i Råne Älvdal. Beroende på säsong väljer Fredrik en lämplig plats för denna tur. Här finns sagolikt vackra platser och ett mycket rikt naturliv. Ni kommer bland annat att få röra er i gammal fin skog. Under turen serveras fika och i gruppen får ni låna ett antal digitalkameror för att dels föreviga dagen men också få nya lärorika tips av Fredrik som är proffsfotograf! Dagen avslutas med middag i en mysig och exklusiv tältkåtecamp.
Pris per person från: begär offert


Samtliga priser är exklusive moms och från priser. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar & prisförändringar.

Alla resor är beräknade, om det ingår transfer, med start från Luleå city.

Vi kan erbjuda fler paket än dessa, detta är ett litet axplock av allt vi erbjuder i vårt härliga län!

Bookmark and Share