Hur hjälper vi er?Boka konferens!

En konferens är en investering, det innebär att det finns ett krav från kollegor och ledningen att det blir lyckat. Det tar mycket tid och kan orsaka onödig stress att leta konferensanläggning, transporter, aktiviteter med mera. Vi har gjort studier på detta och vet vilken tid det tar i anspråk. Sedan finns den ekonomiska administrationen kvar om det kommer fakturor från fyra-fem olika företag. Allt innebär merarbete.

Så här hjälper vi er:

Vi kontaktar er och gör en ordentlig behovsanalys av ert behov. Vi har en modell utarbetad på basis av vår gedigna kunskap. Den ringar in ert behov och möjliggör för oss att hjälpa er till rätt konferensupplägg. Ni kan sedan avvakta och vi arbetar sedan fram olika förslag som vi presenterar för er. Ett av alternativen bokas sedan in och vi bokar bussar, underhållning och aktiviteter. Framförallt bidrar vi med goda råd till hur er konferens ska bli så lyckad som möjligt.

Parallellt med detta, har vi en dialog med rätt människor på respektive anläggning. Vi känner dem väl och kan på basis av detta i detalj påtala era önskemål. Det gör att vi aldrig blir ett filter där information försvinner på vägen. Istället detaljkontrollerar vi flödet av information och logistik så att tider och detaljer i ert möte verkligen förverkligas! Det är aldrig slentrian, alla möten är unika och därför är det viktigt koordinera detta med alla som ska ”leverera” i samband med konferensen. Det är ett signum för vårt arbetssätt som är unikt!

KonfAktiv:

– Är kostnadsfri för er som kund, för våra grundtjänster

– Avlastar er tidsmässigt

– Bidrar med den kunskap vi har upparbetat efter att ha arrangerat tusentals möten.

– Samlar information och alla kostnader på en faktura.

Läs mer på referenser vad våra kunder tycker.

Bookmark and Share