Julpaket 2017 kommer!Julpaketen för 2015 ser ut som följer! OBS! 2015 års paket!!

Julpaket 2014!

Julbord

Kaptensgården
Varmt välkomna till världsarvet, Gammelstads Kyrkby och Kaptensgården. Vid promenaden från torget går vi i fackeltåg och detta ger en underbar inramning av aftonen. Vi dukar upp vårt välfyllda julbord. Ni får njuta av traditionella rätter med stort sillbord, lax i alla dess former, ägg, sallader, välsmakande röror, patéer på vilt och svamp, kallskuret med julskinka och rökta produkter, köttbullar, revbensspjäll, prinskorv, dessert, kaffe och glögg.
Tillval: Julkonsert i kyrkan och fackeltåg till Kaptensgården, pris på offert.
Pris från: 690 kr/pers vid 40 personer priset inkluderar buss t/r från Luleå, fackeltåg, glögg och julbord. Det går givetvis att boka Julbordet utan buss och fackeltåg för 410 kr/person ex m.

Brändön
Den rätta julstämningen hittar du i de hundraåriga finska timmerväggarna hos oss i Brändön. Att anlända till vår skärgårdsanläggning och mötas av brinnande eldar och marschaller ger dig den där rätta, fridfulla stämningen du förknippar med julen. Inomhus sprakar och gnistrar eldarna i de öppna spisarna och levande ljus sprider ett varmt skimmer i rummen. Du känner igen de välbekanta dofterna av glögg och traditionsrik julmat, omsorgsfullt tillagad av vår erkänt kunniga personal. Det är därför vi inte tvekar att kalla vårt traditionella julbord för ”Brändöns stolthet”!
Pris från: 500 kr/pers. Paketet inkluderar glögg vid ankomst, julbord vatten/lingondryck och kaffe.

Sörbyn Julmeny i helt nybyggda restaurangen
Alldeles ovanför Vitträsket har Sörby Turism & Konferens byggt den underbara restaurangen Kallkällan. Stora härliga fönster vätter mot Vitträsket och i köket huserar en mästerkock! Kom och upplev en avsmakningsmeny med Juliga nyanser och en matupplevelse av hög rang! Här kan du som gäst uppleva matkonst som både håller världsklass både för ögat och gommen. Alla bör någon gång i livet uppleva denna matkonst! Tre-rätters Julemeny.
Pris från: offert

Hägnan
Hägnan och Gammelstad är jul för de flesta människor. Oerhört vacker miljö dit en buss tar er. Den stannar på Torget i Gammelstad där ni stiger av. Vid marschallerna väntar facklor som ni sedan tänder. Nu väntar ett vackert fackeltåg ner till Hägnan. Först väntar en dramavisning med en härlig tillbakablick ett par hindra år i tiden. Sedan dukas det upp ett härligt Julbord med traditionella rätter tillagat enligt genuina recept. Konceptet finns även som jul lunch. Som tillval kan väljas mycket Julinspirerade aktiviteter som bakning, ljusstöpning, tillverkning av kristyrer, smide mm.
Pris från: på offert, inkluderat i priset är buss t/r, från Luleå, fackeltåg och Julbord.

Högklassisg avsmakningsmeny, på Luleås Grillrestaurang Cg:s
Slå dig ned i skinnmöblerna eller nere i vinrummet. Med ett öppet kök kan du se kockarna förbereda din middag. På Luleås nyaste krog kommer kött och grillat gå hand i hand av den eminente Köksmästaren Tomas Larsson. Njut av en höstmeny från 550 kr/pers. Välj gärna till ett anpassat vinpaket eller välj en vinprovningsaktivitet från 360 kr/pers. Cg:s är ett välkommet tillskott till Luleås restaurangutbud.

Julbord Roadhouse
Roadhouse har en nyrenoverad mycket fin lokal just utanför Luleå. På anläggningen finns ett flertal aktiviteter och en nybyggd relaxanläggning. De erbjuder ett svenskt Julbord där de satsar extra på råvarorna. Pris Julbord från 395kr/pers.

Julshower & revyer

Pite Havsbad
Julshowen Rhapsody in snow, Robert Wells Lounge Orchestra med sånggruppen The Vocalettes, 4-5/12 och 11-12/12. Paket med showbuffé och show, 1 dryck per person (öl/vin/alkfritt) och mot tillägg badentré och logi.
Pris: från 695 kr/pers (fredagar) och 795 kr/pers (lördagar), ink moms.

Western Farm
Välkommen till årets stora show och julbord. I år presenterar vi en ny fantastisk show med sång, musik och dans från Western Farm Show. Missa inte denna färgsprakande föreställning fylld av vackra julmelodier, spektakulära shownummer och dans i en unik inramning i den nya konserthallen Crystal Palace. Avnjut ett riktigt svenskt julbord in den genuina och unika miljön som du bara hittar här på Western Farm. Här hittar du den klassiska julskinkan, prinskorvarna, köttbullarna och alla de andra smakerna som hör julen till. Start 14/11 tom 19/12.
Pris från: från 696 kr/pers, priset inkluderar buss t/r Luleå-Boden, show samt buffé. Bara show och Julbord 545 kr/pers torsdagar och fredag-lördag 645 kr/pers.

Julkoncept

Afterskifest på Ormberget
Kvällen börjar med en skidinspirerad friskvårdsaktivitet där vi tävlar mot våra kollegor i lag eller enskilt.
Naturligtvis finns det ett stopp för lite stärkande Glühwine. Efter avslutad tävling har ni möjlighet att bada bastu och hottub innan ni sedan får kliva in i den stämningsfyllda restaurangen på Ormberget. Till tonerna av äkta afterskilåtar blir ni sedan serverade en trerätters julltallrik och servitriserna/servitörerna serverar mini-jäger flaskor i takt med att stämningen höjs. Kvällen avslutas med bar och dans till samma Afterski band.
Pris på offert

Treehotel
Välkommen till det magiska Treeehotel. Kvällen börjar med en guidad visning av anläggningen och det fantastiska Trädrummen. När ni förkovrat er väntar ett Julbord på Brittas Pensionat. En härlig kväll med god mat och ett besök hos ett världsberömt fenomen, Treehotel.
Pris: offert.

Din egen julfest
Vi ser till att kockar kommer till er, kanske en lokal på jobbet? De lagar maten och grillar i sin grillvagn. Porslin och allt som behövs finns på plats. Maten trancheras inför gästerna innan det är dags för en tre-rätters middag. Trubadur ansluter och ser till att Julfesten blir rolig och fartfylld.
Pris från: offert.

Trubadurafton i Julens tecken
Välkommen till Scandic och deras fina restaurang. Vid ankomsten leds ni in till hotellet i en allé av marschaller. Väl inne i restaurangen serveras ni en bubblande dryck till toner av er egen trubadur som spelar för er under kvällen. Denna kväll är en stilig afton där det med fördel finns en klädkod, tanken är att män och kvinnor ska kunna klä upp sig extra stiligt och njuta av en härlig kväll! På menyn finns en utsökt trerätters middag, måltidsdryck och kaffe ingår. En härlig afton som glittrar bara för er egen grupp!
Pris från: offert.

Matchkväll på Allstars
För de som har svårt släppa sporten och vill kombinera eller bara ha en rolig hockeykväll erbjuder vi en tre-rätters middag med 2 gl. vin el 2 öl per person på Allstars.
Pris från 550 kr/pers

Jul i rommens tecken
Välkommen till en rom & chokladprovning! Vår mycket duktiga handledare leder er genom en väldoftande Rom-provning (lagrad rom) som avnjutes i kombination med choklad. Stearinljusen brinner på borden och inramar aftonen. Efter detta väntar en klassisk köttmiddag med Tournedos och gräddig potatisgratäng med pepparsås och en efterrätt i julens tecken. Vi håller till i lokaler i Kyrkbyn.
Pris från: offert.

Hundspannstur med Julmat
En buss tar er ut till en Hundspannsfarm. Ni möts av marschaller och ylande och ivriga hundar! Vi tar er på en kortare tur genom ett vinterlandskapet, hundarna tystnar direkt släden drar iväg. Upp till två olika slädekipage roterar med er gäster. Under tiden kan ni andra gosa med hundarna. Sedan går vi till träkåtan, där väntar en god viltwok serverad i brasans sken. Ni avnjuter middagen innan bussen tar er åter hem. Bra kläder krävs för detta och är beroende av att sjöisar hinner frysa och snön falla. Gården ligger ca 35 min resa från Luleå/Piteå/Boden och ligger bra till för tidig vinter.
Pris från: offert.

Stjärnpromenad
Välkommen till Råne Älvdal. Vi tar er med på en skogstur där chansen är mycket stor att se ett underbart norrsken eller Vintergatans stjärnor som du aldrig sett dem förr. Ni kommer fram efter en kortare promenad till Aurora Safari camp. Här i tältkåtans lounge brinner elden. Till förrätt väntar goda ostar från världens hörn. Här i tältkåtan enas världens smakkulturer denna afton. Varmrätten och efterrätten kommer också med inspiration från världens kök. Dett är en kväll i det fria, men erbjuder också fine dining.
Pris från offert.

Julbus/Julmys

Ebbenjarka
Vi erbjuder flera olika paket. Ett grundpaket består av en välkomstglögg som serveras vid ankomsten samt en härlig tre-rätters middag som dukas upp i Ebbenjarkas träkåta. Ett stort antal uppgraderingar samt tillval finns.
Pris från: offert.

Julbord och hockeykväll
Heja fram Luleå Hockey till ännu en seger! Njut före matchen av ett Julbord eller middag i Coop Arenas restaurang.
Pris: på offert.

Matlagningsaktivitet på Kaptensgården
Nu finns det ett nytt och spännande matlagningskoncept ute på Kaptensgården i Gammelstad, ni får chansen att laga en god trerätters middag tillsammans med era arbetskamrater. Matlagningsaktiviteten finns i 3 olika utföranden och ingredienserna varierar beroende på vilket paket man väljer, ex. på råvaror i de olika paketen kan vara entrecote, lax, hjortron eller löjrom mm.
Pris från: 990 kr/pers, priset inkluderar: Matlagningsaktivitet med kock, trerätters middag, välkomstdrink samt alkoholfri dryck till maten. (Beräknat på 30 pers)

Företagshockey, utmana kollegor eller kunder
Har du tänkt dig själv i Luleå Hockeys färger!? Nu har du chansen att åka ut ur Björngapet och spela två perioder i Luleås färger. Du får till och med en domare och alla skydd ingår i hyran. Detta är en rolig heldag som garanterat kommer kännas i musklerna dagen efter! I paketet ingår Hockeymatchen i Coop Arena med domare, skydd, klubbor mm, Julbord samt Hockeybiljetter!
Pris från: på offert.

Mariebergsviltfarm
Marieberg erbjuder ett alternativ till det traditionella julbordet. Låt er väl smaka av ”farmens” delikatesser såsom kallrökt hjort, varmrökt vildsvin, farmens goda ölkorv, grillade vildsvinsspjäll med stekt klyftpotatis, kaffe. Kombinera middag med Veteranbilspotpurri, och med frågesport i Beredskapsmuseet, det vinnande laget får prova på att köra fordon från 40- och 50- talet.
Pris på offert

Julkonferens i Årrenjarka 2-dagar eller 3-dagar
Konferera i vintervackra Årrenjarka. Boende i mysiga stugor och konferens i en mycket vacker konferensgård med stora fönster från golv till tak. Underbara måltider utlovas och en lugn rofylld Jul-miljö där snön tynger i träden. När konferensdagen går mot sitt slut dukar vi upp glögg vid en lägereld. Draghundarna ylar och vill iväg på ett äventyr med er! Vi har satt upp en marschallallé över sjön Saggat som märker er väg under safarin. Ni färdas upp i ett vackert område där vi lyser upp med marschaller och skapar en magisk stämning. På er väg tillbaka till stugbyn ses Tomten vinka i skogen innan kvällen kommer och 3-rätters middagen eller Julbordet dukas upp. Kvällen kan avrundas med Julfest i Pubkåtan.
Pris på offert

KonfAktiv erbjuder förutom dessa härliga paketförslag ett stort antal andra arrangemang inför Julen. Vi arrangerar också mycket härliga Julkonferenser med inslag som hundspann, häst & släde och härliga julaktiviteter som stöpa ljus, koka knäck och mycket annat. Kolla med oss och låt oss skapa just Er speciella jul i hela vårt län! Alla priser är frånpriser i mån av plats och räknade på 40 personer där ej annat anges. Alla priser anges exklusive moms. Vi reserverar oss för prisdiffar pga skrivfel. Där buss ingår anges priset med avresa från Luleå. Kolla med oss vad det kostar just för Er, skillnaderna är ej stora.

Tele: 0920-15 000 E-post: info@konfaktiv.se

Bookmark and Share