Varför KonfAktivVarför KonfAktiv?

Vi har 25 års samlad erfarenhet av möten i Norr- och Västerbotten. Som kund får ni ta del av vår samlade kunskap, utan extra kostnader. Det kan ta dagar att hitta rätt anläggning. Fokusera på ert dagliga arbete och låt oss hjälpa er!  Ni kan arbeta med annat under tiden och vi tar fram alternativen. Sedan kan ni arbeta med innehållet med glädje och minskad stress och vill ni, ger vi gärna goda råd!  Skillnaden mellan oss och en resebyrå är den att vi låter er uppleva det bästa som finns i regionen och en resbyrå kan utgående resor. Vårt hjärta brinner för Swedish Lapland och vi hoppas ni känner denna passion när ni möter eller pratar med oss!

Så här kan vi hjälpa er:

Kreativa idéer, vi jobbar dagligen med detta, många nationella och internationella uppdrag stimulerar vår kreativitet. Vi jobbar utifrån era önskemål fram rätt alternativ för just er!

Provisionsbaserat, vi arbetar på provision, likt en mäklare kostar vår bastjänst inget för er, anläggningarna betalar oss!

Kunskap, 250 konferenser per år i snart 15 år ger kunskap!

En kontakt, vi samlar alla kostnader på en faktura = sparar tid

Avlastning och koordination, efter ha gått igenom era behov kan ni lugnt invänta bra förslag helt i enlighet med det ni önskar. Vi hjälper er också med koordination på basis av den kunskap vi har!

Goda relationer, vi har daglig kontakt med hotell och aktivitetsföretagen. Dessa goda relationer kommer er till gagn då vi känner anläggningarna och deras personal. Vi vet var trånga sektorer eller annat vi bör tänka på finns.

Bättre arrangemang, vi är inte styrd av vad ett visst hotell erbjuder. Vi tittar på vilka aktiviteter, underhållning etc ni vill ha. Ert behov i fokus! När ni arbetar med oss får  ni ta del av all vår erfarenhet sedan 15 år, vi hjälper er skapa bättre arrangemang på ett ödmjukt sätt där vår medverkan aldrig syns.

Personligt! Professionellt! Planerat!

Detta är våra budord, ni ska känna att dessa genomsyrar vårt arbete när ni arbetar med oss!


Bookmark and Share