HistoriaDet började med en direkt förfrågan från hotellägare och aktivitetsföretagen av en sälj-och marknadsrepresentant i länet, Swedish Lappland. Detta för att locka kunder lokalt med att upptäcka närmarknaden men också för att öka intresset för länet utanför både läns- och landsgränserna. Tomas startade KonfAktiv 1995, hösten 2003 blev Rikard tillfrågad att bli delägare och det blev en nystart med kontor på Rådstugatan mitt i centrala Luleå. Nästan 7 år senare har de flyttat kontoret till Gammelstad Kyrkstad i en stor och ljus lokal med uteplats.

KonfAktiv har sedan snart 15 år arbetat med att arrangera konferenser, kongresser och aktiviteter till internationella, nationella och regionala företag och grupper. Vi är länets ledande byrå  inom vår genre som också ger oss bästa tänkbara priser hos aktörer i länet.

Tillsammans med Icehotel är vi också den aktör som ”drar” hit flest utländska besökare i länet.

2007 belönades vi med ett fint pris då vi tillsammans med en Italiensk aktör fick att andra pris i kategorin Årets bästa Incentivearrangemang i Europa.

Vår verksamhet handlar om relationer och att förstå människor. De kunder vi har är återkommande både regionala såväl som internationella. Vi är stolt över våra goda relationer som byggts upp över åren.

Det är i förståelsen över hur människor fungerar som arrangemang kan utvecklas och närma sig perfektion. Det är ju människor som ska agera och inga maskiner, här ligger vår styrka. Vi kan och förstår människor, vi lär oss också mer för varje dag. Det är viktigt att komma ihåg detta och vara ödmjuk inför detta faktum, lärande och utveckling stannar aldrig av!

Bland våra kunder finns Luleå Tekniska Universitet, SSAB, Luleå Kommun, Norrbottens Läns Landsting, Telia, Banverket, Vägverket mfl.

Bookmark and Share